Beszélnünk kell

• Migdal Ohr UK
  • London, Egyesült Királyság
  • 22. jún. 2023

A BURIBA Reklámügynökség adománygyűjtő kampányaként közel 1 millió fontot gyűjtöttünk össze a Migdal Ohrnak, Izrael legnagyobb gyermek jóléti alapítványának – aktív social média jelenléttel és email marketinggel.

BURIBA Reklámügynökségünk fontos szerepet játszott abban, hogy Izrael legnagyobb gyermekjóléti intézményének, a Migdal Ohrnak közel 1 millió fontot gyűjtsünk össze. Az edukációs intézmény brit alapítványával, a Migdal Ohr UK nonprofit szervezettel teljesen pontosan 958 084 fontot gyűjtöttünk össze masszív értékesítési és social média kampányunkkal. A befolyt összeget a szervezet árva gyerekek számára kialakított két kollégium felépítésére fordítja. A „Light Up a Child’s Future” kampány nemcsak megdöntötte az előző évi jótékonysági kampány rekordját – több mint 100 ezer fonttal, de új mércét is állított fel, jelentős pozitív hatással az érintett gyermekek életére.

Hihetetlen összefogás a Migdal Ohr adománygyűjtő kampányán

A „Light Up a Child’s Future” kampány célja nagyratörő és létfontosságú volt. A célnak azt tűztük ki, hogy 36 óra alatt egy többlépcsős kampánnyal elegendő pénzt gyűjtsünk össze az új kollégiumok építéséhez, melyek otthont és biztonságot kínálnak az árván maradt és hátrányos helyzetű gyermekek számára. Az adományozók támogatásával a Migdal Ohr messze túlteljesítette kezdeti célját, mely eredetileg 500 ezer font volt. Adománygyűjtő kommunikációs praktikák segítségével végül majdnem a duplája: 958,084 font érkezett be az alapítvány bankszámlájára. Ez a lenyűgöző eredmény a szervezet ügyvezetőjének, Amit Frasernek, az adományozók hihetetlen nagylelkűségének és lojalitásának, valamint a BURIBA reklámügynökségünk által nyújtott fáradhatatlan munkának volt köszönhető.

A „Light Up a Child’s Future” kampány sikere további négy elkötelezett kurátor kiváló csapatmunkájának is betudható: Oren Peleg, Richard Haruni, Maurice Benisty és Andy Album. Közös víziójuk, rendíthetetlen elkötelezettségük és összehangolt erőfeszítéseik alapvetőek voltak a adományozók mobilizálásában és összefogásában.

A BURIBA Reklámügynökség az adománygyűjtő kampány online és social média sikerei mögött

Ebben a rendkívüli adománygyűjtő kampányban BURIBA Reklámügynökségünk létfontosságú szerepet játszott. Kollégáink szakértelmét felhasználva több száz grafikai terveket készítettünk, amelyeket változatosan használtunk fel a social média csatornáinkon, hirdetéseinkben, email marketingünkben és a Charity Extra adománygyűjtő kampányoldalán.

Reklámügynökségi tapasztalatunk alapján az alábbiaknak köszönhető egy adománygyűjtő kampány sikere:

• Sokrétű kommunikációs stratégia
  • Erős lojális közösség
  • Rövid idejű, gyors lefolyású adománygyűjtő időszak, mely magába foglal egy hétköznapot és egy hétvégét
  • Többlépcsős email marketing
  • 3 hetes social média kampány
  • Ambassador kampány aktív Whatsapp group chat támogatással
  • Hirdetési stratégia és megfelelő hirdetési büdzsé
  • Nagyszámú vizuális anyag: képek és videók egyaránt
  • Egyértelmű acall-to-action üzenetek
  • A célösszeg lebontása kisebb összegekre
  • Adomány megnevezése kézzel fogható eredményekkel

Az adománygyűjtés fénypontja nem a közel 1 millió font beérkezése volt. A kampánynak köszönhetően több, mint 400 árva gyermek kap Izraelben gondoskodó otthont és fényesebb jövőt az új kollégiumokban. Ennél nem is lehetne többet kívánni reklámügynökségként. Ez az az eredmény, amiért a BURIBA reklámügynökséggel minden áldott nap szívvel-lélekkel és szakértelemmel dolgozunk.

VELED LESZ TELE A SAJTÓ? HA EGYÜTT DOLGOZUNK, MEGLEHET! ÍRJ NEKÜNK, ÉS KITALÁLJUK A KÖVETKEZŐ NAGY DURRANÁST.
Megszakítás