Beszélnünk kell

• World Jewish Academy
  • Világméretű
  • 5. ápr. 2024

A BURIBA Reklámügynökségünk legújabb projektje, a Zsidó Világakadémia (World Jewish Academy – WJA) weboldalának és brandingjének megalkotása egy új fejezetet nyit a zsidó közösség digitális kommunikációjában.

Az alapítvány célja egy olyan nemzetközi oktatási és toborzási központ létrehozása, ami támogatja a fenntartható vezetést a zsidó szervezetek és egyének számára. Az alapítvány fókusza a vezetői képzés, a közösségfejlesztés, üzleti kapcsolatok építése és a tehetséggondozás. Lehetőséget biztosít, hogy a nonprofit és for profit szervezetek értékes készségeket tanuljanak egymástól. A vállalkozók átadják tudásukat, hogy a nonprofit is sikeres cégként működhessen, cserébe pedig a vállalati kultúra, és a társadalmi tudatosság fejlesztéséhez kapnak segítséget a nonprofit szervezetektől.

A WJA projekt Burián Barbara, a BURIBA Reklámügynökségünk alapítójának kezdeményezéséből, Robert Cohen, Philip Wallage, és Darren Swan társalapítókkal összefogva született.

A BURIBA Reklámügynökség már számos nemzetközi zsidó szervezettel dolgozott együtt, jelentős tapasztalatot szerezve a zsidó nonprofit piacról. Mindez a tapasztalat és szakértői hozzáállás biztosítja, hogy a WJA arculata és online jelenléte a legmagasabb színvonalon tükrözze a zsidó közösség fejlesztésére és oktatására irányuló törekvéseit.

Modern vizuális nyelv és branding

A WJA arculatának megtervezésekor a BURIBA csapata a modernitás és a hagyományos zsidó szimbólumok ötvözésére törekedett. A Dávid-csillagot mint alapmotívumot használtuk fel, amit egy minimalista, tiszta és fiatalos stílusban öltöztettünk új köntösbe. A szokásos rajzolat helyett egy fragmentált Dávid-csillagot terveztünk, mely elemeiben töredezve jelennek meg a képek. Ez a design és megközelítés biztosítja, hogy a WJA megjelenése  friss és vonzó legyen a fiatalabb generációk számára, miközben tisztelettel adózik a zsidó örökség hagyományainak.

Weboldal design: interaktivitás és dinamizmus

A weboldal tervezésekor kulcsfontosságú szempont volt az interaktivitás és a felhasználói élmény. Az oldal építésénél figyelembe vettük a webináriumok, események megjelenítésének fontosságát, valamint az olyan modern webdesign elemeket, mint az interaktív scrolling. Többek közt ez teszi az oldalt változatosabbá és dinamikusabbá. A képek darabolt effektusa és a geometrikai mintázatok használata egyedi és fiatalos kinézetet kölcsönöz az oldalnak, megkülönböztetve azt a hagyományosabb zsidó szervezetek konzervatívabb designjától.

A branding és a webdesign összhangja

A branding és a webdesign összhangja kulcsfontosságú a WJA arculatának kialakításában. A modern vizuális elemek és a hagyományos szimbólumok egyensúlya egyedülálló identitást teremt a WJA számára, ami segít abban, hogy kitűnjön a nemzetközi zsidó szervezetek között. Az oldal nem csak vizuálisan vonzó, de funkcionalitásában is megfelel a mai kor elvárásainak, biztosítva ezzel a felhasználóknak egy könnyen navigálható és élvezetes digitális élményt.

Mindemelett  fontos volt, hogy a színek is a fiatalos lendületességet tükrözzék, valamint, hogy vizuálisan és szövegesen is egyszerre szólítsuk meg a vállalkozókat, szervezeteket és az egyéni érdeklődőket is.

A BURIBA Reklámügynökség a zsidó szervezetekért

A BURIBA Reklámügynökségben büszkék vagyunk rá, hogy több zsidó szervezet marketingjéért felelhetünk, úgy mint, az Israel Prize nyertes és Elnöki medállal kitüntetett Migdal Ohr gyermekjóléti szervezet, árvaház és oktatási központ, vagy a Magyarországi Zsidó Szociális Segély (MAZS) Alapítványt. Amennyiben zsidó alapítványt vezetsz, legyen az hazai vagy nemzetközi, és szükséged van marketing vagy design szolgáltatásokra, bátran fordulj a BURIBA Reklámügynökségünkhöz. Szakértelmünkkel és tapasztalatunkkal készen állunk, hogy segítsünk a szervezetek sikeres és hatékony megjelenésében, legyen szó arculat kialakításáról, webdesignról, vagy akár teljes körű marketing stratégiáról. Fordulj hozzánk bizalommal, és dolgozzunk együtt céljainak megvalósításáért.

VELED LESZ TELE A SAJTÓ? HA EGYÜTT DOLGOZUNK, MEGLEHET! ÍRJ NEKÜNK, ÉS KITALÁLJUK A KÖVETKEZŐ NAGY DURRANÁST.
Megszakítás