Beszélnünk kell

• Forbes
  • Magyarország
  • 13. szept. 2023

Alapítónk, Burián Barbara bejutott a Forbes 100-as listájára! Ő az egyik vállalkozó, akinek esélye van a 10 éves Forbes címlapjára kerülni. Te rá szavaznál?

Burián Barbara, a BURIBA reklámügynökségünk alapítója a Forbes listáján

A Forbes 10 éves születésnapja alkalmából pályázatot hirdetett. Keresik azokat vállalkozókat, akik innovatív szemléletmódjukkal és üzleti eredményeikkel kitűnnek Magyarországon.

Így jutott Burián Barbara, a BURIBA gamifikációs reklámügynökségünk alapítója is a Forbes 100-as listájára. Bemutatkozó szövege felkeltette a Forbes szerkesztőségének figyelmét:

„Egy magyarosan telavivi feketebárány vagyok. Egy ambiciózus, itthon a reklámszakmában, a SPAR-nak például tuning bevásárlókocsikat kitaláló lányból lettem magyar-izraeli vállalkozó és végletekig kitartó nő. Felvettem a zsidó vallást, kiköltöztem a világ 3. legdrágább városába, Tel Avivba, és bevándorlóként megalapítottam a reklámügynökségemet. A Közel-Keletről Európa más országaiba kivándorolt magyarokkal dolgozom. Mindenem a gamifikáció és az értékteremtés a non-profit szektor számára. A legbüszkébb itthoni eredményeim közé két Richter-Anna díj, általunk írt TedX Talk beszédek, egy kiállított ARC óriásplakát és – a legutóbbi pedig – az EdisonKids-Samsung Megoldások a holnapért kommunikációs kampánya tartozik.

Emellett önkéntes alapon már közel 10 éve Jewish leadership szemináriumokat vezetek Európában, és most saját alapítványt alapítok. Gyertyaláng mellett dolgozom, brutális a szorgalmam és a precizitásom. A kedvességben, az empatikus vezetésben és az unortodox funkciókban hiszek.”

Természetesen a Forbes szerkesztőség, mint minden szerkesztőség kicsit rövidített a szövegen. Az alábbi bemutatkozó olvasható a Forbes 10 oldalán:

„Kiköltözött a világ egyik legdrágább városába, felvette a zsidó vallást és gamifikációra fókuszáló reklámügynökséget alapított. Burián Barbara Tel-Avivból elsősorban Európa különböző országaiban élő magyarokkal dolgozik, több mint kétszáz Facebook-applikáció, social media- és microsite-játék fűződik a nevéhez, számos weboldalt és közösségimédia-kampányt jegyez, önkéntesként pedig zsidó vezetői szemináriumokat tart.”

Egy szavazattal egészen a nyomtatott Forbes magazinig

Illetve egy szavazatnál azért jóval több kell. Gamifikációs ügynökségként tudjuk, hogy minden szavazati mechanizmus lényege az adatbázis-építés, de jó hírünk van! A Forbes-ról van szó, vagyis hazánk és a világ legmenőbb üzletembereinek a gondolatait és kihívásait ismerheted meg. Legrosszabb esetben is érdekes és különleges üzleti hírekkel találkozhatsz. Ugye, hogy mégis érdemes felmenni a Forbes oldalára?

Most arra kérünk minden olvasónkat, ügyfelünket és munkatársunkat, de leginkább Téged, hogy vegyél részt a szavazáson! Szavazz Burián Barbarára, hogy a nyomtatott Forbes olvasói is megismerhessék izraeli-magyar gondolkodásvilágát, az általa követett és diktált digitális trendeket és „gamification” játékmechanizmusokat, valamint a hierarchia nélküli, eredményekre és emellett emberi kapcsolatokra fókuszáló vezetői szemléletmódját.

Most mondhatnánk, hogy NE szavazz Burián Barbarára – hátha beválik a fordított pszichológia, de inkább udvariasan arra kérünk, hogy az idődből 1 perccel támogasd őt:

• Menj fel a Forbes 10 oldalára, és miután körbenéztél a jelöltek között, kattints Burián Barbarára
  • Vagy ha tényleg csak 1 perced van,  akkor rögtön kattints Burián Barbarára a Forbes oldalán
  • Add le a szavazatodat a neved és email címed együttes megadásával
  • Nyisd meg az email fiókodat, és kattints a Forbes-tól jövő levélre
  • Kattints az emailben található linkre, mert CSAK így érvényes a szavazatod

Burián Barbara és a teljes BURIBA reklámügynökség nevében alázattal és tiszta szívből köszönjük a szavazatodat!

VELED LESZ TELE A SAJTÓ? HA EGYÜTT DOLGOZUNK, MEGLEHET! ÍRJ NEKÜNK, ÉS KITALÁLJUK A KÖVETKEZŐ NAGY DURRANÁST.
Megszakítás